Acest produs iti aduce 24.5 puncte in valoare de 2,45 RON
Ai nevoie de ajutor? Suna la
+40 (740) 709 638

48 99 RON
TVA inclus
Iti mai recomandam si
Descriere
Cutit dezosare pentru macelarie, German -Steel - 28cm, Zen 5002, Galben
Acest cuțit dezosare a fost creat cu grijă pentru a satisface cele mai înalte standarde de calitate și performanță. Fie că sunteți un macelar sau bucătar profesionist sau pasionat, acest cuțit este alegerea ideala in obtinerea unei dezosari corecte.
Cu o miscare usoara si precisa, acest cutit cu lama semi-flexibila si curbata se strecoara prin carnea proaspata, cu un sunet usor de taiere. Foloseste-l cu incredere in bucataria sau macelaria ta, pentru a obtine felii subtiri si perfecte de carne fara niciun efort suplimentar.
Cu lama sa din otel inoxidabil cu lungimea de 15 cm si designul ergonomic al manerului din plastic dur, acest cutit dezosare este ideal pentru a dezosa rapid orice tip de carne. Poate fi folosit cu usurinta pentru toate tipurile de carne, de la pui, vita si porc la peste si miel.
Beneficii cutit dezosare
- Cuțitul este fabricat din oțel inoxidabil și are o lama rezistentă la coroziune, ceea ce îi conferă o durată de viață îndelungată și o performanță bună.
- Mânerul ergonomic din plastic dur este conceput pentru a oferi o prindere confortabilă și antiderapantă, reducând astfel oboseala mâinilor și asigurând o utilizare sigură și precisă.
- Lama este realizata din otel inoxidabil cu continut de carbon ceea ce nu permite ca acesta sa oxideze sau sa rugineasca.
- Rezistenta ridicata la caldura, socuri si abraziune.
- Nu există spații la ieșirea lamei din mâner, iar mânerul nu absoarbe nici grăsimea, nici murdăria.
- Lama este proiectata sa pastreze o ascutire de lunga durata.
Mod de utilizare
Acest cuțit de dezosare este ideal pentru a îndepărta oasele și țesuturile din carnea de vita, pasare sau pește. Foloseste-l cu grijă, îndepărtând încet și precis orice țesut nedorit.
Instructiuni pentru intretinere
- Pentru a păstra calitatea și performanța acestui cuțit de dezosare, iti recomandăm să-l speli manual cu apă caldă și să-l usuci bine cu un prosop moale după fiecare utilizare;
- Păstreaza cuțitul într-un loc uscat și protejat împotriva umezelii;
- Nu spala cutitul la masina de spalat vase. Acesta trebuie curatat doar manual, pentru a preveni tocirea lamei.
Instructiuni pentru o ascutire corecta
- Alege un masat de calitate sau o piatră de ascutit cu granulație potrivită;
- Tine cutitul in mana, cu varful in jos si lama inclinata la un unghi de aproximativ 20 de grade fata de masat;
- Tine cutitul ferm si asigura-te ca lama se potriveste perfect pe masat;
- Aplica o presiune usoara pe lama si trage cutitul in sus si in jos pe masat, de la baza lamei pana la varf;
- Mentine un unghi constant intre lama si masat, ascutind pe ambele parti ale lamei in acelasi timp;
- Continua pana cand ai facut aproximativ 5-10 treceri pe fiecare parte a lamei.
Precautiuni de utilizare / Avertismente
- Acest cuțit este foarte ascuțit, așa că manevreaza-l cu grijă și atenție;
- Nu lăsa cuțitul la îndemâna copiilor;
- Nu utiliza acest cuțit pentru alte scopuri decât cele pentru care este destinat, cum ar fi tăierea carnii sau a alimentelor tari.
Cumparate frecvent impreuna
Specificatii
Material lama
Otel inoxidabil
Tip lama
Curbata, Rigida
Grosime lama
2 mm
Material maner
Plastic dur
Latime lama
2 cm
Lungime maner
13 cm
Lungime lama
15 cm
Lungime totala
28 cm
Recenzii
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.
I
Ionut
04 ian.
F
Florin Podeanu
13 dec. 2024
G
Galiș Dănuț
10 dec. 2024
Am cumpătat setul cu patru cuțite galbene din care am folosit deocamdată doar unul pt că a făcut față la tranșarea unui porc ,recomand aceste produse.
F
Florin
18 oct. 2024
N
Nicusor A.
25 mai 2023
Lam cumparat pentru filetat e foarte bun