Acest produs iti aduce 32.5 puncte in valoare de 3,25 RON
Ai nevoie de ajutor? Suna la
+40 (740) 709 638

64 99 RON
TVA inclus
Iti mai recomandam si
Descriere
Cutit pentru filetat cu alveole, German-Steel, 32cm, Zen 5009, Albastru
Cu acest cutit pentru filetat cu alveole si lama semi-flexibila de 20 cm, vei putea sa te bucuri de o experienta placuta in timpul filetarii si transarii carnii! Acest cutit a fost conceput pentru a oferi un control si o precizie buna in timpul procesului de filetare, astfel incat sa obtii cele mai bine taiate bucati de carne.
Design-ul ergonomic asigura un echilibru optim, ceea ce alaturi de capacitatea de taiere cu maxima precizie, dar fara efort, fac manevrarea cutitului extem de confortabila, neaparand oboseala specifica in conditiile utilizarii indelungate.
Beneficiile produsului
- Cuțitul este fabricat din oțel inoxidabil și are o lama rezistentă la coroziune, ceea ce îi conferă o durată de viață îndelungată și o performanță bună.
- Mânerul ergonomic din plastic dur este conceput pentru a oferi o prindere confortabilă și antiderapantă, reducând astfel oboseala mâinilor și asigurând o utilizare sigură și precisă.
- Lama este realizata din otel inoxidabil cu continut de carbon ceea ce nu permite ca acesta sa oxideze sau sa rugineasca.
- Rezistenta ridicata la caldura, socuri si abraziune.
- Nu există spații la ieșirea lamei din mâner, iar mânerul nu absoarbe nici grăsimea, nici murdăria.
- Lama este proiectata sa pastreze o ascutire de lunga durata.
Mod de utilizare
- Tine manerul cutitului ferm si pozitioneaza lama intr-un unghi de 20-30 de grade fata de alimentul pe care vrei sa-l tai;
- Incepe taierea prin aplicarea unei usoare presiuni cu partea din mijloc a lamei. Apoi trage usor cutitul inapoi, miscandu-l de-a lungul conturului alimentului;
- Cand ajungi la oase sau la alte parti dure ale alimentului, utilizeaza partea curbata a lamei pentru a urma conturul acestora si pentru a obtine o desozare corecta.
Instructiuni pentru intretinere
- Pentru a păstra calitatea și performanța acestui cuțit, iti recomandăm să-l speli manual cu apă caldă și să-l usuci bine cu un prosop moale după fiecare utilizare;
- Păstreaza cuțitul într-un loc uscat și protejat împotriva umezelii;
- Nu spala cutitul la masina de spalat vase. Acesta trebuie curatat doar manual, pentru a preveni tocirea lamei.
Instructiuni pentru o ascutire corecta
- Alege un masat de calitate sau o piatră de ascutit cu granulație potrivită;
- Tine cutitul in mana, cu varful in jos si lama inclinata la un unghi de aproximativ 20 de grade fata de masat;
- Tine cutitul ferm si asigura-te ca lama se potriveste perfect pe masat;
- Aplica o presiune usoara pe lama si trage cutitul in sus si in jos pe masat, de la baza lamei pana la varf;
- Mentine un unghi constant intre lama si masat, ascutind pe ambele parti ale lamei in acelasi timp;
- Continua pana cand ai facut aproximativ 5-10 treceri pe fiecare parte a lamei.
Precautiuni de utilizare / Avertismente
- Acest cuțit este foarte ascuțit, așa că manevreaza-l cu grijă și atenție pentru a evita accidentele;
- Nu lăsa cuțitul la îndemâna copiilor;
- Nu utiliza acest cuțit pentru alte scopuri decât cele pentru care este destinat, cum ar fi tăierea carnii sau a alimentelor tari.
Cumparate frecvent impreuna
Specificatii
Material lama
Otel inoxidabil
Tip lama
Curbata, Rigida
Grosime lama
2 mm
Material maner
Plastic dur
Latime lama
3 cm
Lungime maner
12 cm
Lungime lama
20 cm
Lungime totala
32 cm
Recenzii
5 stele
100%
4 stele
0%
3 stele
0%
2 stele
0%
1 stea
0%
Detii sau ai utilizat produsul?
Posteaza review
Scrie-ti parerea si castiga puncte de loialitate in valoare de 1,00 RON.
I
Ioana
25 mai 2023
Cutit foarte ascutit , excelent pentru maruntire , tocare si feliere . Merita sa-l ai in bucatarie!